Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

30 de setembre de 2010

.. el final del verano...

Tots els que comencem a tenir una edat vam quedar marcats amb el Verano Azul i el seu darrer episodi... La cançó del Duo Dinámico il·lustra per sempre més els darrers dies d'estiu.

El final del verano, llegó y tú partirás
Yo no sé, hasta cuando
Este amor, recordarás
Pero sé, que en mis brazos
Yo, te tuve ayer
Eso si, que nunca, nunca yo olvidaré

Dime, dime, dime amor
Dime dime que es verdad
Lo que sientes en tu corazón
Es amor en realidad

Nunca, nunca, nunca más
Sentiré tanta emoción
Como cuando a ti te conocí
Y el verano nos unió

I és avui el darrer dia de l'estiu, el "final del verano". Si, si, és avui, 30 de setembre, malgrat el que diguin els homes del temps de TV3, i que els nens ja faci dies que van a l'escola. Avui s'acaba l'estiu o sigui que aprofiteu per anar a prendre la darrera orxata o el darrer cucurutxu a can Verdú... perquè demà estarà tancat i ja no serà estiu.
Dime, dime, dime amor
Dime dime que es verdad
Lo que sientes en tu corazón
Es amor en realidad