Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

20 de setembre de 2010

propostes lloqueres

Benvolgudes lloques,
Ara que ja hem començat el curs i tot va tornant al seu lloc, va començant a ser l'hora de fer diverses coses:
- 1 - reprendre els dijous llocos de minimilk - recordeu que esteu convocades el proper 30 de setembre a les 20:30h
- 2 - anar pensant en fer un gran sopar d'inici de curs de totes les mares de l'escola, a veure si incrementem el lloquerio... en podriem parlar al minimilk el dia 30...
- 3 - fer alguna sortideta cultural, que també va bé de tant en tant deixar de veure pallassos i ballar la canço de la felicitat... per aixo, després de recopilar informació amb algunes de vosaltres la comissió "anem al teiatru" us proposa:

- Désir, el divendres 15/10 a les 21 - platea 11 euritos / amfiteatre 9 euritos - això es dansa, Transit, per mes info... jo hi intentaré anar de totes totes, qui s'anima a fer-me companyia??

- Un déu salvatge - dissabte 23/10 a les 21 - platea 24 euritos /amfiteatre 19 euritos

- Electra - dissabte 18/12 a les 21 - platea 21euritos/ amfiteatre 17euritos

Despres també hi ha, per fer amb els churumbeles:
Ballem en familia amb Transit 7/11 i 5-19/12 d'11a 13 Can Gasol 6 euritos
Cantem en familia amb Gospelsons 12/12 a les 9:30 Concert 12:30 6 euritos
jo personalment m'apuntaria a qualsevol de les 2, però la meva familia em sembla que no estarà per la labor... ho haurem de parlar seriosament, jajajajaj

Venda d’entrades: A partir del 29 de setembre.
Més info a la Programació octubre-desembre2010 a la pàgina de l'ajuntament.

Apa, aneu dient que vaig a començar un excel per passar llista