Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

14 de setembre de 2010

Caminada matinal pel bosc encantat

La nova secció "anem d'excursió amb la family" comença amb empenta el curs i el passat diumenge 12 de setembre vam fer una caminada matinal pel bosc encantat que hi ha pels voltants d'Orrius. Només ens va caldre l'esmorzar i moltes ganes de passar-nos-ho bé!!!

(i 3 coques i un parell d'ampolles de cava, Hips! per celebrar aniversaris i sants acumulats durant l'estiu)


Ens ho vam passar bé, oi??
I vam maquinar noves fugides... jijiji