Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

21 de setembre del 2010

propostes lloqueres (2)

Seguint amb les llistes, ara m'he envalentonat...
aneu mirant les agendes i feu el favor de contestar les 2 següents preguntes:

13 i 14 de novembre - colònies a Can Ferrerons.
Es pot optar pel pack sencer de divendres a diumenge o per només pujar a dinar diumenge, com l'any passat. Sempre hi haurà qui farà combinacions a la carta.
Can Ferrerons és aquí mateix, al Corredor, una masia molt neta i amb calefacció!! i ens la lloguen per cortesia dels SabaterZanen que tenen enxufe o sigui que els hem de fer quedar bé...
L'any passat tots en vam quedar molt contents tant de l'opció 1 com de l'opció 2, o sigui que repetim format.
Necessitariem saber al mes aviat possible, qui puja tot el cap de setmana i qui només a dinar, per anar fent la llista de coses per comprar, repartir habitacions, etc,etc.

Cap d'any a la Garrotxa.
L'Eva Puig ens proposa una casa de colonies per llogar per cap d'any aprofitant que cau en cap de setmana.
Es un tema que també s'hauria de tancar al mes aviat possible, perque aquelles dates les coses es compliquen i com que cada any som més, el garaig de l'eva s'ha començat a fer petit.
A més, si lloguessim una casa, els que teniu nens petits no tindrieu excusa per no venir jajajajajaj

Referent a la casa, hi ha 2 habitacions grans de 26 i 32 llits i un parell més de 4 o 6 llits, tindríem dret a cuina ja que estan especialitzats en aquest tipus de lloguer, i el més important seria per a nosaltres solets, no comparteixen l'espai, o sigui que seria exclusiu
Abans de confirmar s'hauria d'anar a veure també, amb una escapadeta de diumenge.
Feu-hi una ullada i digueu alguna cosa!!!

apa, espero una avalanxa de correus i comentaris a la de JA!!!