Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

22 de setembre de 2010

oEEe que hi ha algú??


Feia dies que pensàvem que estàvem escrivint davant d'un penya-segat. En la solitud de la muntanya, deixem anar les nostres cabòries, però ningú ens escolta, l'únic que se sent és l'eco, la nostra veu torna i ens repeteix el que acabem de dir...

Però resulta, que parlant per separat amb algunes de vosaltres ens heu dit que si... que llegiu el blog?? I PER QUÈ NO HI DEIXEU CAP COMENTARIIIII?? Us hem enviat el pdf de com fer-ho (potser fins i tot més d'una vegada??), però per si de cas l'heu perdut o esborrat (ejem, ejem) tornem a penjar aquí el tutorial... així ja no tindreu excusa!!!!

O sigui que ja us esteu posant les piles i ens esteu deixant un comentari cada vegada que entreu, que si no sembla que parlem amb la paret..

petons lloques wapis!!!

[feu clic a la imatge per veure-ho més gran, que l'edat no perdona...]

1 comentari:

una lloca cantant ha dit...

servidora senyora!