Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

6 de setembre de 2010

pujada nocturna a Burriac

Lloques de mi corason, que bé que ens ho vam passar unes quantes lloques amb pollos i polluelos l'altre dia pujant a sopar a Burriac, vam suar la cansalada, van veure pondre el sol, ens vam menjar un picnic lloquero i vam baixar amb els lots i els frontals...

L'espectacle, im-pres-sio-nant!!!


Els nens s'ho van passar pipa i no van rondinar ni una vegada (que diferent si ho haguessim fet com a excursió unifamiliar...)

I al final vam cantar l'hora dels adéus, com sempre!!!
Ho repetirem, segur!!!, queda instaurada l'excursió de despedida de les vacances!!!!