Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

24 de setembre del 2009

sóc una mala mare?

Avui és el gran dia....

He deixat el post programat, perque avui és un dia de FESTA i dic festa en majúscula, perque avui és l'únic dia de l'any en què el gall i la gallina ens n'anem de parranda, de botigues (ni que sigui a mirar) i a dinar sols (ni que sigui un menú) i deixem els polls a l'escola. Tenim una llista interminable de coses per fer, que probablement es quedi en un passejar agafats de la ma per la riera, però com cada any, avui és el nostre dia...

Avui, vint-i-quatre de setembre, és la Mercè (i a més de ser el dia en que els meus pares es van casar...) és festa local a Barcelona -on treballem el gall i la gallina- i laborable a Mataró -on vivim tota la family i els polls van a l'escola-!!!

oe oe oe oe oe oe

Avui som uns mals pares (?¿), però amb el cor trencat, els deixem a l'escola a primera hora (com sempre) i a dinar (com cada dia, per no trencar la rutina) i els anem a recollir al final de la tarda... els trobarem a faltar moooooooooooooolt durant tot el dia, però és l'únic dia de l'any en que tornem a ser "novios" i un dia a l'any..., senta bé... avui és el nostre dia!

2 comentaris:

Carmen ha dit...

ets una mala mare ;)

Diario de una mamá pediatra ha dit...

Espero que el dia s'hagi aprofitat!!!Les "males mares" també necessitem dies de parella i de no tenir les petites ombretes lligades a la cama per carregar una mica les piles, no?