Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

14 de setembre de 2009

3 mesos per endavant...

... o definitivament se me n'ha anat l'olla...
aquest matí, a les 6... m'he despertat cantant això...


Navida dau purinini
Huahuanaca kusisi ñai
Navida dau yurit layku
Anatañanak la kisti ni.
Navida dau purinini
Huahuanaca kusisi ñai
Jichta kautanakampi
Belenaru sarañani.
HUAHUANACAAAAAAAAAAAAAAA

i a sobre tenia les cames plenes de picades de mosquits!!!
i després clar, he seguit amb el rudolph the red nose reindeeeeerrrrrrrrrr
Com que ja no podia dormir més i avui era el primer dia de cole... m'he llevat he planxat, he preparat els esmorzars i les motxilles i m'he connectat a les lloques a explicar-vos les meves penes mentre faig la comanda al caprabo, perque ens hem quedat sense ni una ampolla d'aigua... bufff quin començament matinal...
que passeu un bon diaaaaaaaaaaaa!!!