Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

7 de setembre de 2009

princeses

Us copio l'article que publica la Lucía Etxebarria en la contraportada del diari gratuït ADN aquest matí. Boníssim... aquesta noia fa que els dilluns no siguin tan dilluns :-)

Princesas

Supongo que ustedes ya oyeron la frase "Cada pueblo tiene el Gobierno que se merece". Tras leer que cierta prensa llama a Belén Esteban "princesa del pueblo" me pregunto una y otra vez sin hallar respuesta: ¿Cada pueblo tiene la princesa que se merece? ¿La tele que se merece? ¿La tortura que se merece? ¿Cada niña tiene la madre que se merece?

Si yo fuera niña no me gustaría nada que en el patio del colegio me vinieran a contar que mi madre se pasa el día poniendo a parir a mi padre o que la señora de mi padre es una cualquiera, es por eso que jamás hablo en público del padre de mi hija y que procuro que no se hable de él delante de la niña. Y por eso no entiendo cómo el Defensor del Menor no le ha dado un toque ya a Telecinco, porque proponer como modelo social a una señora gritona, maleducada e ignorante es triste, pero meter a una menor en semejante fregado me parece, directamente, cruel.

Madres solteras somos muchas, no nos pasa el padre de nuestros hijos 1.200 euros al mes como a la Esteban, y no vamos por ahí erigiéndonos en Madre Coraje a base de descalificarle. Princesa ya tenemos una, y nos han colocado a la hermanísima a dedo en un puesto que debería haber sido convocado por oposición. Y vuelvo a preguntarme ¿Telma Ortiz tiene el nivel C de catalán que presuntamente se exige para trabajar en el Ayuntamiento de Barcelona? No sé si el pueblo tiene las princesas que se merece, pero tú, que me lees en el metro, te puedes sentir hoy ¡princesísssima! Que seguro que lo vales y también te lo mereces.

2 comentaris:

Carmen ha dit...

Doncs jo només reconec a una única princesa i és la meva filleta de cinc anys que ja en fa un parell em va coronar a mi com a reina !
La resta ... com diu la Mestra Lucia.... és per mi ciència-ficció.

Carmen ha dit...

Doncs jo només reconec a una única princesa i és la meva filleta de cinc anys que ja en fa un parell em va coronar a mi com a reina !
La resta ... com diu la Mestra Lucia.... és per mi ciència-ficció.