Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

21 de setembre de 2009

per fi dilluns!!!

no heu arribat mai a la feina, i heu pensat... buffff!! que bé, per fi és dilluns...

i és que aquest cap de setmana (dissabte encara va estar bé, però diumenge....grgrgrgrgrrr) deuriem estar tots resignant la pluja que va acabar caient diumenge a la tarda, perque com dirien els meus polls estavem tots "de butefada": mal humor, baralles continues... fins i tot aquest matí semblava que ja s'havia reconduit una mica la situació i se m'han posat xulitos perque ells no volien nocilla en el panet del matí... volien nutella!!!!

i clar, com us podeu imaginar, a casa no és un hipermercat i si tinc una cosa no tinc l'altra... i encara que n'hagués tingut, tampoc era plan d'obrir el pot de la nutella deixant oberta la nocilla... he deixat el ganivet i el pot de la nocilla a sobre de la taula, he agafat el bolso i he fet el gest de marxar... han corregut els dos a agafar la motxilla, no fos cas que els deixés ... sembla que en el camí cap a l'escola l'humor s'ha arreglat, però vaja manera de començar el dia....

el que us deia... sort que era dilluns i una muntanya de feina m'esperava :-)