Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

28 de setembre de 2009

sóc una mala mare? (2)

he de deixar-vos avui un link al blog de la mamá pediatra... el seu blog és de capçalera, si senyor, de consulta diària a sobre la tauleta de nit... i a sobre tenim l'honor que ens llegeix i ens comenta!!!

Avui ens parla sobre les bones i les males mares.... No té desperdici, ni el post, ni els comentaris...

i és que jo també sóc una “mala mare”, ho reconec :-(

Encara que vaig alletar els meus nens a demanda fins els 6 i 10 mesos, respectivament, encara que tinc un espai al meu llit per a ells (amb 4 i 7 anys dormen al seu llit, però de vegades em desperto en companyia d’algú més que el meu home), encara que he renunciat a una part de la meva jornada laboral per dur-los al cole i recollir-los,… encara que són la meva vida ...

Reconec que tinc moments de “per-favor-necessito-pausa" i de "quin-gustet-passejar-els-dos" i d' “ara-t’has-passat-cridant"...

No us fa la impressió que abans era més fàcil… ???

2 comentaris:

Diario de una mamá pediatra ha dit...

Com voleu que no us llegeixi.... Guapes més que guapes!!!

Diario de una mamá pediatra ha dit...

Ah! Sonieta i moltes gràcies pel comentari que no vas poder fer l'altre dia i que has deixat avui...Reconforta molt.
Molts petonets