Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

16 de setembre de 2009

porque yo lo valgo

...he descobert una cosa... (digueu-me rara, potser vosaltres ja ho sabieu...) la forma de vestir-me em marca el dia...
o sigui, a veure si m'explico, hi ha dies que em poso una samarreta o una brusa rosa, una faldilla xula i unes sabates de taló i em menjo el món... n'hi ha d'altres que penso que el pantaló no m'acaba de sentar bé i que vaig incòmoda tot el dia...
però lo de les sabates és fort... a dalt d'uns talons (encara que siguin topolinos i de mitja alçada) les coses es veuen diferent...
intento posar-me'n cada dia, quan torno de la feina me'ls trec perque tinc els peus que fan bluf bluf, però per unes hores sóc la reina de les cols :-)

com diu l'amic d'una amiga meva... no hi ha res millor que començar el dia mirant-se al mirall i dient: "ets la més guapa i avui tindràs un bon dia" oh yeah!!!!