Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

18 de setembre de 2009

mares amb marxa!!!

dimarts vaig anar a correr amb les mares rainbow... bueno, de fet, vam tenir un petit problema de pluja-dutxa-incomunicació i es va suspendre l'entrenament... total que la irene i jo (les novates) vam improvisar una caminada per la ciutat capgrossera...
vam caminar, vam xerrar,... ens ho vam passar pipa!!! que bé que em va sentar noies, de debó, apunteu-vos a la gimnàstica-atletisme-huir-el que sigui... estic nova i amb un somriure d'orella a orella, com feia temps!!!
Si voleu més info... visiteu les mares amb marxa!!