Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

30 de setembre de 2009

Totes tenim un passat pre lloquero ....

Avui vull dedicar aquest post a una amiga molt especial.
Li podria donar les gràcies per un munt de coses, però avui els hi dono especialment per la paciència que va tenir aguantant converses interminables sobre desamors en temps de solteria.
I també com no, dedicar-lo a totes les “Brigitte Jones” capaces de suportar llargues i interminables tardes de diumenge amb el mòbil enganxat a la mà, esperant la trucada d’un gall malparit.
(i avui penso: sort que no em va trucar .....)

1 comentari:

moni ha dit...

Gràcies wapa , aquest block és un gran invent i tu ets genial!!!!