Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

4 de setembre de 2009

preparant l'inici del curs escolar

Dons si, ahir varem inaugurar un dels moments Ol-bran per celebrar el començament de curs i el resultat, és clar, va ser una taula de 8 lloques parlotejant de diferents temes alhora, sense moderador.
Tot plegat però, ens hem organitzat i hem decidit quedar l’últim dijous de cada mes a les 20:30h en una “granja” (mai millor dit) que tanquen a les 22.00h del vespre.
Arribats a aquest punt qualsevol podria mofar-se i criticar-nos dient. Doncs quina festa !! sopar entrepà i a les 10 cap a casa, jua jua.... però no és així, com a bones lloques hem decidit que d’aquesta manera no destorbem la conciliació familiar amb el mascle (n’hi ha que encara tenen temps, a les 10 d’anar fer unes birres amb la resta d’encrestats), ens assegurem que els polls tenen cobertes les necessitats bàsiques (hem deixat els nens banyats, sopats i amb el pijama a punt d’anar a dormir) i procurem per l’economia domèstica alhora que anem a dormir aviat perquè l’endemà moltes matinem amb la nostra primera jornada laboral .....

Tontes? potser si, però sobretot BEN organitzades...
Per cert el tema de la propera reunió serà: receptes “termomix” què ha funcionat, què no, i ...... ens veiem el 24 !!!

4 comentaris:

sonieta ha dit...

ei lloca major!!! a veure si m'organitzo millor i vinc a la propera...
m'encanten les teves ocurrències: moments ol-bran... :-) ets lapera!!!

sonieta ha dit...

vaig a veure si m'organitzo més encara i et munto el tutorial que m'has demanat....

besitoooos

dius que el proper dia serà el 24 de setembre??? a la mateixa granja que ahir??

lloca2 ha dit...

escrivim el nostre comentari
escrivim el nostre comentari
escrivim el nostre comentari
escrivim el nostre comentari

lloca3 ha dit...

lloca, balena ... i que'
endevant amb el blog! He rigut buna estona!