Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

30 de setembre de 2009

Sóc la millor mare del món mundial

Ahir tornant cap a casa amb els “polluelos”, la meva filla de 5 anys parlava del que faria si ens toqués els que ella en diu “creuetes” (és a dir, la primitiva, la travessa, al 649,...) i deia:
- El meu somni és comprar una granja de cavalls, el meu somni és viure en un castell de princeses, ....
I to de sobte em va preguntar:
- i el teu somni, Mami, quin seria?
I jo li vaig respondre:
- Cap, perquè jo ja fa molt de temps que vaig somiar que un dia voldria ser mare d’una filleta com tu i es va fer realitat. I ara sóc molt feliç perquè et tinc a tu.
La Julieta es va aturar i em va dir:
- Oh Maaaamiiii...
i regalant-me una abraçada em va dir:
- Ets la mare més fantàstica de totes les mares del món!
I varem continuar el camí cap a casa (amb l’ajut d’un mocador de paper que m’eixugava les babes)

1 comentari:

sonieta ha dit...

LLOOOOOOOOOCAAAAAAAAAAAA ets una LLOOOOOOOOOCAAAAAAAAA!!!!

vaig a comprar una caixa de klinex, i a tirar una primitiva :-) perque si et toquessin les "creuetes" podries deixar de treballar i no fer tant de puja i baixa nen a ca la tieta de bon matí

besitos wapa!!