Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

17 de juny de 2010

Today dijous lloco

Noies, us recordo que avui haviem quedat per fer un dijous lloco, o mini-milk o digueu-li com vulgueu. Hem de parlar de Sant Joan!!!!
Dijous a la tarda també és el dia de les trobades ganxeteres, que aquesta setmana podem solapar amb la confecció de l'àlbum de dibuixos per a les mestres...
I a sobre van les nenes d'extraescolars i ens monten una reunió gairebé a la mateixa hora del mini-milk!!! No patiu!!! Que no cunda el pánico!!!
Fem Can Marchal a les 18 (qui vulgui abans), després anem a la reunió a les 20 i quan en sortim anem a fer una copichuela/bocata/herbetes/clarita... les remoritas que cadascú se les apañi com pugui :-)
A sobre, jo tenia osteòpata a les 17, o sigui que començaré la tarda a tope!! no sé si em servirà gaire...