Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

4 de juny de 2010

inaugurem temporada

si noies si, aquesta nit he inaugurat la temporada estiuenca.
Ja fa caloreta i els peus dormen sense mitjons... i deurien ser quarts de sis que hem tingut un visitant... i no era cap dels nostres estimats fills nooooooooooo, tant de bo... un mosquit m'ha mossegat el peu i s'ha fotut les botes, quina favassota m'ha quedat...

avui correré a buscar un ultraso per la meva habitació, perque el de l'habitació dels nens no l'he tret en tot l'hivern...

mosquits: us ODIO!!! us ODIO MOOOOLT!!!