Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

21 de juny de 2010

ai la cafeïna (2)

total, que me'n vaig tornar al llit cap a la 1:00 a.m.
ulls com taronges
volta cap aquí,
volta cap allà,
el señor marito ronca cap aquí, ronca cap allà...
ara no recordo si he apagat del tot l'ordinador...
em llevo a comprovar, si, que ho havia fet...
ulls com taronges,

comptem ovelletes... una dues tres...
en guillem rondina, ai! o potser es en jan... ostres sonia, no reconeixes el plor dels teus fills??

... quatre, cinc, sis,...
aveure quina hora és... la 1:38!!!
buf, per favor, que tard!!! i jo que me n'he anat a dormir sense veure el mentalista, que avui era l'últim episodi de la temporada.... mentalistaaaaaaaaaa, mentalistaaaaaaaaaa,....

... set, vuit, nou, deu, onze,...
en guillem tonra a rondinar... què li deu passar? ja calla, no et moguis que sembla que ara estàs a punt...

...dotze, tretze,...
no hi ha manera de dormir... volta, volta, volta,....


no us atabalo més...
al final ha vingut a dormir amb nosaltres en guillem amb el seu coixí i algun ninot... després de posar-se a plorar per algun malson... encara m'ha anat bé, perque consolant-lo consolant-lo amb molts de petons, al final m'he adormit, no sé quina hora era... però aquest matí he necessitat una grua per llevar-me quiiina sooon!!! la que no tenia ahir... tota de cop :-)