Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

15 de juny de 2010

negociant...

Ja fa dies que us la volia explicar aquesta...


Guillem - mama, ens deixes veure la tele?
mama - home, Guillem, es que després no hi ha manera que l'apaguem per anar a dormir (mardito clanTV, marditos dibujos nonstop...)
Guillem - no mama, només un clasovi i prou
mama - el que ?¿?¿?
Guillem - un clasovi!!! (jo mama, de vegades no t'enteres de la vida)
mama - ????¿¿¿¿¿
Guillem - un clasooooooooooviiiiiiiiiiiiii
mama - (per fi la neurona ha connectat) Ah, un e-pi-so-di!!! vale Guillem, un episodi i tanquem la tele
Guillem - vale.


Dir-vos que a partir de l'episodi del clasovi, no hem tingut més discussions sobre quan tancar la tele: "un clasovi i prou"