Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

16 de juny de 2010

GOSPELSONS again!

Les lloques cantaires ( & company) ja tenen programat un nou bolo: el proper 24 de juliol a les 20:45h.
No us les podeu perdre, no ens les podem perdre, serà complicat de combinar amb la Gegantada, però farem l'impossible per venir, segurisssssssim!!!!

2 comentaris:

Carmen ha dit...

Avall en Robafaves i companyia !!
Boicot a la Gegantada...
Jo de vosaltres faria un Can Margarit de tarda i empalmaria amb el Concert ;)
"empalmar" bonica paraula "

OHHH Happy Day!!!

sonieta ha dit...

ai com et senti el nostre "president"!!! i a més tenim que treure la galeneta a passejar també aquell dia...

i l'endemà tenim cita amb en robafaves... per la nit!!!, t'apuntaràs o què als quinzes lloqueros??? ja fa 2 anys que els fem juntes vaaaaaaaaaaa

animaaaaaaa't