Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

15 de juny de 2010

moments AllBran

Aquesta nit m'he despertat amb ganes d'anar al lavabo.
Abans de ser mare, tenia problemes d'estrenyiment, però des que sóc mare, la cosa ha empitjorat. Bàsicament perque quan tens un moment All Bran, no sempre coincideix amb que tinguis la pau necessària a casa...
mama, què fas?? mama, m'ajudes a fer aquesta suma?? mama, tinc caca!!! mamaaaaaaaaa, el tete m'està fent.......
resultat avui a les dues he tingut el meu moment all bran...
i sento el meu home que em diu... que et trobes bé??? siiiiiiiii només estic ccccccccccccc
i de propina, quan he tornat al llit, una hora d'insomni, pel mateix preu :-)