Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

20 de juny de 2010

ai la cafeïna...

serà la meva perdició...

aquest migdia hem anat a teià, a dinar a casa d'uns amics. xerra, xerra de la vida han caigut dues coca-coles...

quan hem arribat a mataró, hem sortit amb els nens a fer un gelat i quan ja tornàvem cap a casa, m'he notat mal d'orella i com una mica de vertígen...

total, que a quarts de vuit m'he ficat al llit i he dormit una hora i mitja sense ni moure'm de postura...
com a les nou en francesc m'ha dit si volia una mica de truita i hem sopat els 4...
he posat a dormir els nens i me n'he tornat al llit, no acabava d'estar fina...

però aH! la senyora cafeïna ha dit que era el moment de NO dormir... i aquí estic... m'he hagut de llevar perque il señor marito ja havia començat el concert i m'estava començant a posar nerviosa... estic fent una volta pel facebook, a veure si trobo la son perduda...