Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

4 de juny de 2010

Resumint...

1 - dijous 17 de juny 20:30 - minimilk lloco.
Confimades - Virgi, Barrio, Marjolein, Ingrid, Cati, Sandra, Irene, Sonieta (8)
[Al final es van afegir la Roser, la Noema, la Carme Eroles (11, doncs) ... no recordo si algú més... i a sobre no haviem avisat... canvia de lloc les taules, jajjaja i es veu que al final es van quedar 5 lloques xerra-que-te-xerra i van arreglar el món, es que els pollus ens fan anar de bòlit...]

2 - revetlla sant joan 23 de juny (encara no hem quedat amb hora).
Confirmats - Aubà Ribas, Aymerich Estany, Castany Hernández, Castellví Roca, Codony Lleonart, Galzeran Serra, Isern Barrio, Maynou Villà, Puig, Sabater Zanen, Solà Sarlat

3 - divendres 16 de juliol - superSoparFinaldeCurs - Arròs a la Marina.
Confirmades - Virgi, Barrio, Raquel, EvaPuig, EvaHernandez, Mei, Ingrid, Helena, Sandra, Marjolein -vindrà 1 pelin tard-, Irene, Yolanda, Noema, Sonieta (14)

quedeu algunes que heu dit que encara no ho sabeu, i segur que n'hi ha d'altres que veniu i no ho heu dit... ja ho se, però us envio els que tinc com a SI explicit.
quedao claro?¿?¿?¿ valen?¿?¿?¿