Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

3 de juny de 2010

mitja hora de pau

ahir el meu home va arribar d'hora (entenguem-nos, eren dos quarts de nou passats, però les que em coneixeu sabeu que això es S U P E R d' H O R A), va agafar els nens i les bicis i se'n van anar els 3 a fer una volta pel passeig marítim....

els dimecres és el meu dia d'anar a córrer i me n'hagués pogut anar...

o m'hagués pogut afegir a la bicicletada...

però em vaig quedar catatònica en el sofà, vorejant els quadradets que m'havien passat la virgi, l'elisabet i la cati... veient a la tele "les notícies"... feia moooooooolt de temps que no veia les notícies...

i em va sentar rebé...

perdoneu-me mares amb marxa per haver-vos fet el salt, però m'ho mereixia... oi que si?