Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

3 de febrer del 2011

de polluelos sibaritas... o el que s'ha d'aguantar...

dimarts 25 de gener, jornada de portes obertes a l'escola, els pares i mares col·laborem portant coques per oferir a les famílies que venen a visitar l'escola i acompanyant-los en visita guiada per les instal·lacions.

Jan - mama, quina és la coca de la Marjolein??
(nota: les coques de la Marjolein són famoses mundialment!!! són boniiiissssisiiiiimes!!!)
mama - aquesta [assenyalant-la]
Jan - vale, vaig a agafar-ne un tros perque a mi només m'agraden les de la marjolein
mama - ?¿?¿?¿ [snif snif]

després d'una estona apareix el pitufo
Guillem - mama, quina és la teva coca?
mama - [tota ufanosa, ara si que col·locarà la seva coca!!!] aquesta
Guillem - vale, era per no agafar-ne!!! [i agafa un tros de la del costat]
mama - ?¿?¿?¿ [snif snif]

nota1. la meva coca ERA comestible. com sempre. sujuru que era bona!!!
nota2. a mi també m'agraden molt les coques de la Marjolein. La molt pájara no ens en vol donar mai la recepta perquè no ens surtin igual :-)

1 comentari:

Bugaderes39 ha dit...

Són tan encantadors els fills, quan volen!!! Te'ls menjaries a petons... Deixem-ho amb te'ls menjaries. Per cert, que macos a la vostra escola fent pastissos.