Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

25 de febrer de 2011

la setmana blanca...

Dilluns que ve els nostres estimats polluelos gaudiran de la famosa "setmana blanca"

No us en parlaré ni n'opinaré... a casa ho hem arreglat deixant anar la gallina (o sigui, pagant sant pere canta) ja que els meus punyeteros 23 dies anuals de vacances no allarguen infinitament i no us voldria fer una disertació sobre la feina del meu señor marito...

Us deixo només l'aportació del polluelo petit de la marjolein, que ho resumeix en una frase:

Mama, si tenim setmana blanca, vol dir que les setmanes que anem a escola són setmanes negres?

com us heu quedat? :-)

2 comentaris:

Bugaderes39 ha dit...

Brutal!!! Suposo que deixar anar la gallina vol dir el mateix que afluixar la mosca. Sigui l'animal que sigui, estem igual.

sonieta ha dit...

efectivament, vol dir el mateix. ens hem quedat amb gallines deixades anar i mosques fluixes (i butxaques buides), però els nens col·locats i amb carnestoltes organitzat, que aquesta en seria un altre... lo contents que estan a l'escola per no haver d'organitzar carnestoltes...