Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

23 de febrer de 2011

per molts anys mònica

la mònica és discreta, callada, sembla que no hi sigui... però sempre és allà...
pel que necessitis, igual et porta els nens a la piscina, com et ve amb una bossa plena de quadradets que ha fet la seva mare per contribuir amb les mantes solidàries, acompanyant la galeneta amb el flabiol, caminant per l'alzheimer, posant-se la gorra, col·laborant amb els 2 euros de rigor en totes les causes, recollint diners per pagar el regal de la festa dels nens de la classe...

i ara no la veiem gaire perque treballa a les quimbambes...

però és la primera de l'any a inaugurar el club dels 40!!! i per això des d'aquí li diem...
PER MOLTS ANYS!!!