Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

12 de febrer de 2011

més mantes, més mantes...

De tant en tant la meva mare es presenta a casa amb un parell de mantes. De 3x4 quadradets, de colorins, per enviar als bebitos del Senegal, Argentina, o on calgui.
En tenia unes quantes que havia fet agrupant els quadradets de les lloques (que per cert, ultimament estan en stand by... ejem ejem]
Preparades per anar a ca la Marga, com a pas previ cap a Dakar. Aquí teniu la nova tramesa que hem preparat les lloques solidàries: