Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

7 de febrer de 2011


La mestra d’en Linus, divendres em va demanar si em podia esperar un momentet que em volia comentar una coseta… resulta que havia demanat als nens/es que fessin un dibuix de la família i en Linus ens va dibuixar a tots quatre, això si, però totalment estirats tipus ”mortem”.. La mestra espantada li va preguntar el perquè de la postura i ell molt rotundament li va contestar:
- És que a casa meva estem tots MOLT CANSATS !!!

1 comentari:

sonieta ha dit...

són la pera aquests pitufis!!!

i us va dibuixar amb les mans creuades sobre el pit?? perque hagués estat l'acabóse