Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

11 de febrer de 2011

Carta de Babel

La Marga ens fa arribar unes ratlles d'agraïment de Babel... quina emoció!!!


Estimades amigues:

Permeteu-nos expressar en aquestes línees tota la gratitud que sentim per la vostra ajuda.

Ja sabeu que el lema de la Fundació és EL TEU COMPROMÍS PER MILLORAR EL MÓN.

I amb la vostra col·laboració desinteressada esteu millorant les condicions de vida d'uns nois i noies, i també indirectament les de tot el seu entorn, esteu millorant el seu món, el de Senegal. Estem molt orgullosos de comptar amb vosaltres i ens agrada imaginar-vos quan us reuniu per teixir; segur que ha de ser un moment molt gratificant per vosaltres no només per la finalitat, sinó per el moment en si mateix, una estona de relax compartit, de confidències, d'intimitat, de "teràpia de grup"... Per tot això us deveu anomenar les "lloques"!

Creiem que és moment per potenciar i promoure valors com el respecte, el saber compartir, la tolerància, la solidaritat, i la vostra tasca també justifica la nostra feina.

Gràcies de nou per dedicar-hi el vostre inestimable temps, l'energia i l'esforç a una causa tan noble.

Molt afectuosament,

Fundación Babel Punto de Encuentro

2 comentaris:

Carmen ha dit...

Aih ... m'he emocionat ... snif snif.... fa molta ilu col.laborar amb projectes com els de BABEL, PERÒ MÉS ILU FA QUE ELLS ENS HO AGRAEIXIN amb una carta com aquesta... Les petites lloques col.laborem amb GRANS projectes ...
gràcies a totes

Lanezi ha dit...

es una labor preciosa, es bonito saber que todavía existe generosidad en el mundo

besitos con toda mi admiración