Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

9 de maig del 2011

nova disciplina olímpica d'atletisme

Si noies,

Us he d'anunciar el naixement d'una nova disciplina olímpica en el món de l'atletisme. I l'he inventat jo!!!

Es tracta de córrer en pujada, amb un nen a cada mà, el bolso i la bossa del ganxet fins a l'escola. anar dient "vinga va, vinga vaaaaaaaaaaa" (un dia comptaré les vegades que ho dic en aquesta mitja hora de vertigen matinal). Deixar els nens amb tir parabòlic de la porta de l'escola a la porta del pati, recollir la bosseta del dinar que m'ha preparat la iaia i seguir corrent (ara en pla, oh gràcies) amb el bolso, la bossa del ganxet i la bosseta del dinar, saludant mares que porten els retoños un de cada ma en direcció contrària (hola bon dia, hola bon diaaaaa) i arribar a pujar a l'autobus amb la targeta multiviatge a la boca perque no queden més mans.

Recuperem l'alè.... comença el dia!

Plusmarquista total, recordwoman mundial, esa soy yo!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ahhh aquesta mitja horeta matinal... t'has llevat com una rosa, esmorza tranquil.lament, pres el teu cafè amb llet, preparat amb tot l'amor la robeta dels nens, el seu esmorzar, berenar... els has despertat amb un suau "bon dia" a cau d'orella junt amb un petonet en aquella galteta tan calentoneta que tenen de dormir....i en poc més de 20 minuts....ELS ÚTLIMS 20 MINUTS QUE TENS PER VEURE'LS..... i COM POT SER QUE SIGUIN CAPAÇOS DE TREURE'T EL PIJOR DE TU!!!!
En fi, hi ha dies en què la medalla d'or l'he guanyada jo.