Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

27 de maig de 2011

Com ser una mare més pacient en només 24 hores

Només seguint aquestes 5 normes, el vostre dia millorarà, proveu-ho.
I només amb la 1 i la 5, realment el canvi és una passada (havia començat a fer-ho sense saber-ho i us ho recomano àvidament)


1. Dormir suficient
2. Beure aigua
3. Ser flexible
4. Concentrar-se en ells
5. Començar 15 minuts abans


Trobareu una àmplia explicació aquí, so sorry, però està en anglès... la marjolein potser ens pot aclarir el punt 3. de la gelatina, que jo he interpretat a la meva manera...