Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

10 de maig de 2011

de gormitis i altres vocabularis

em sorprenc a mi mateixa explicant-li a una mare que només té una nenA lo lletjos que són els gormitis i lo que hi arriben a jugar els meus nens:

- és que els gormitis són molt lletjos, són asquerosos... però asquerosos d'asquerosilandia!!!

- t'has sentit com parles, sonieta...?? on coi és asquerosilandia??

el curiós és que el comentari no me'l fa la mare amb la que parlo, me'l fa una noia que tenim al costat que casualitats de la vida havia compartit aula tant amb la mare com amb mi mateixa (o sigui que com diria la meva iaia, és una noia de la meva edat) i que no té fills...

com ens hem de veure :-) pel nostre mal cap

2 comentaris:

Bugaderes39 ha dit...

Perdona, és de Mataró, va compartir aula amb tu i no coneix el teu esperit lúdic creatiu amb el lèxic en general?

família ha dit...

és que en aquella època d'hombreres i jerseis privata, teniem molts de "pajaritos" al cap i no estavem per floritures del llenguatge

eh tia!?!?!