Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

5 de maig de 2011

Posa't la Gorra 2011

Campanya de sensibilització en solidaritat amb els infants amb càncer, Posa't la Gorra! 2011 a PortAventura

El proper diumenge 5 de juny a PortAventura, l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) a Tarragona celebrarà la novena edició de la campanya de sensibilització "Posa’t la gorra!".


Aquesta és una festa que té com a propòsit sensibilitzar i donar a conèixer a la societat l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia, i a assolir els projectes que du a terme l’entitat:

Ampliar els programes als hospitals de Sant Joan de Déu, Vall d’Hebron i Joan XXIII de Tarragona, així com vetllar pel manteniment de “la Casa dels Xuklis”, que gràcies al vostre suport ja està construida i pròximament s’inaugurarà, i continuar oferint i ampliant els nostres serveis a la Demarcació de Tarragona per a les famílies que ho necessitin.

Des de la constitució de l’Associació l’any 1988, estem treballant amb el propòsit de millorar la qualitat de vida d’aquests nens i nenes i les seves famílies cercant solucions a les necessitats que es produeixen al voltant d’aquesta malaltia.

La campanya consisteix en un gest solidari: "posar-se la gorra". La gorra s’ha de comprar de forma anticipada i té un cost de 15€. Aquesta, no només permet l’accés gratuït al Parc Temàtic de PortAventura, sinó que de 10h a 14h podreu participar en tots els tallers, activitats i actuacions que organitza l'AFANOC. No us ho podeu perdre!!!

L’ajut d’empreses, institucions, mitjans de comunicació i la societat civil ens resulta imprescindible per a assolir les nostres fites. Ens agradaria poder comptar amb el vostre suport per aconseguir aquest objectiu.

Volem que el 5 de juny, PortAventura torni a estar ple de gorres solidàries amb tots aquests infants i adolescents i les seves famílies.

Esperem que sigui del vostre interès.

Gràcies per fer-ho possible!