Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

31 de maig de 2011

mama, no cal que m'apuntis al cole

En guillem té 5 anys, a l'octubre en farà 6.
Està acabant p5.
Fa uns dies la mestra li va donar el paperet de confirmació de plaça de cara l'any que vé.
L'any que vé ha de començar 1r, l'escolarització obligatòria, la primària.
Molt decidit, amb el paper a la ma, me'l dona i em diu:

Mama, no cal que m'apuntis al cole l'any que ve, que jo ja ho sé tot...

Convençudíssim està que amb el seu nivell de lecto-escriptura i d'operacions matemàtiques bàsiques ja en té prou per anar pel món. D'això se'n diu tenir l'autoestima alta i el demés són tonteries!

La mestra encara riu :)

No cal dir que li vaig fer arribar el paper, via secretaria de l'escola, no fos cas que ell el desviés... diguem que li falten uns quants d'anys de lletres i números, ni que sigui aprendre a multiplicar i a escriure sense faltes...no?

1 comentari:

Bugaderes39 ha dit...

Una cosa sí que ja la té: la seguretat i la fe en ell mateix. Que no la perdi, que va cara!!!