Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

1 de juny de 2011

el veranitoooooo el veranitoooooo

De vegades un no sap d’on li han sortit els fills…

A principis de primavera els vaig explicar als nens que a les nostres juventuts el papa i jo havíem anat a banyar-nos a platges nudistes i que aquest any ens feia gràcia tornar-hi... de fet des que tenim nens no es que no anem a platges nudistes és que no anem a la platja... ens instal·lem a la piscina i busquem una tumbona a l’ombra, que trist fer-se gran...

Enfin que mentre els explicava aquesta batalleta, els nens m'anaven mirant amb cara rara fins que en jan va deixar anar...

Però si anem a una platja d’aquestes TU MAMA no et despullaràs eh!!!

Clar que si, si és molt agradable...

Si home i que tothom et vegi despullat... nooooooooo


En Guillem no va dir res, esparverat va quedar...

Tots dos feien barrera, com en el futbol, no fos cas que els fés despullar allà mateix, a la cuina...

Ens els canvien els fills, a l’hospital... n’estic segura... potser que el proper (si n’hi ha) el pareixi a casa...


ps. us agrada el títol del post?? us he enganxat la cançó?? que mala que soy...