Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

23 de febrer de 2010

canvi de dia sopar lloquero

nenes!!!

que se'ns ha tirat el temps a sobre!!! ja som a finals de febrer i dijous és l'últim dijous de mes..
com a organitzadora-lianta d'aquest tipu d'eventos m'han anat arribant mails preguntant sobre el tema i sembla que no va bé a tothom o sigui que traslladem el dijous 25 al 4 de març amb el següent ordre del dia:

- organitzar sopar lloquero + farra, un d'aquells que quedem a les 10 de la nit i després hauriem d'anar a BALLAR o KARAOKE o etc etc i al final anem a fer una birra al c. fray luis, menos es nada...

- organitzar picnic del corredor, sembla que l'11 d'abril es va perfilant guanyador a l'espera d'aportacions d'ultima hora

- tafaneries varies ( xx incloses) (lloca, lloca, llooooooocaaaaa)

- cursa de Bombers

- torn obert de paraula jajjaja

confirmeu assistència amb un comentari o un mail, ja sabeu, i si penseu fer bocata o només beguda