Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

2 de febrer de 2010


GRÀCIES LLOQUES MEVES !!

HA ESTAT UN BON ANIVERSARI I M'HA FET MOLTA IL.LUSIÓ QUE TOTES EM FELICITESSIU !!

EL MEU DESSITG ES PODER SERGUIR CELEBRANT ANIVERSARIS O EL QUE FACI FALTA AMB TOTES VOSALTRES FINS QUE QUE LES PLOMES SE'NS CAIGUIN , LES CRESTES S'ENS ARRUGUIN I PER DESCOMPTAT JA NO PONEM OUS SI NÓ MOLTS JO JO JI JIS I JUA JUA JUA JUAS...

PETONASSOS LLOQUEROS !!