Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

11 de febrer de 2010

El carro de les truites

Cada dijous llarder, des de fa 10 anys, la Hermandà de la Juliana Llardera i la Semproniana Llardosa surt als carrers de Mataró a fer el tradicional repartiment de truites que s'escau en tan greixosa diada.
Cada dijous gras, mengem botifarra d'ou, truita i bevem vi dels cellers de les nostres patrones, Santa Juliana i Santa Semproniana.
Mentre acompanyem el carro de les truites i mengem i bevem, ballem al ritme de les gralles i les caixes.
El carro es va parant i convida als vianants a menjar i beure.
Aquest anys feia molt fred, però ens ho hem passat molt bé, una altra vegada.
Que per molts anys, puguem acompanyar la hermandà de la Juliana Llardera i la Semproniana Llardosa en un acte tan insòlit i divertit.

ps. a Barcelona flipen!!! quan els explico aquestes coses que fem a Mataró :-)