Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

10 de febrer de 2010

Quedades lloco-carnestoltístiques 2010

Dijous llarder, primera quedada, des de les set de la tarda a la pl. Sta. Maria, acompanyem el carro de les truites, baixant per la riera, menjant truita i botifarra d'ou mmmmmmmmmm

Dissabte, segona quedada, a 2/4 de cinc de la tarda, a la pl. de l'Ajuntament, que venen els vatua l'olla, ballem una mica, riem amb les disfresses de cadascú i ens n'anem cap a la rua.
Final de festa, uns bocates al casal!!!

I qui no en tingui prou, tercera quedada, diumenge a les 12 del migdia, ball infantil a la pl. Sta. Anna....

Quan arriba en Carnestoltes tots sortim a passejar
ens posem una disfressa per saltar, cantar i ballar
tiroliro tiroliro tiroliro tirolaaaaaaaaaaaaa
Quan arriba en Carnestoltes tots sortim a passejar