Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

10 de febrer de 2010

Les lloques a la mitja de Granollers (2)

Aquí ens teniu a l'arribada.
Les lloques + la lianta pata xunga + unes amigachas que ens vam trobar...
bonic el lletrero eh!!!

ps. el que s'arriba a fer per una ampolla de kh7!!!

2 comentaris:

marta ha dit...

Per una ampolla de KH7 i alguna cosa més que hi havia a dintre de la bossa. En prinicipi ho haviem de guardar pels nens però crec que no va arribar a Mataró, je, je

sonieta ha dit...

ostres si!!
ho he de reconeixer: hi havia 4 minipastelitos tipu pantera rosa... apa, la linia a prendre vent...