Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

5 de març de 2010

aprepareu-vos bombers!!! venen les lloques!!!

Barcelona. 18 d'abril de 2010. Cursa de bombers
http://www.cursabombers.com/

sonieta - soc una boja descerebrada. ja m'he apuntat i tindré cordons vermells :-)
marta - Nenes, jo també sóc una boja descerebrada com la Sònia, també m'he apuntat. QUI S'APUNTA A CÓRRER AQUEST DIUMENGE AL MATÍ??????
irene - Nenes, Com a bona lloca boja, també m’he inscrit a la cursa. M’apunto a córrer aquest diumenge.
virgi - I ja va una altra lloca apuntada a la cursa dels bombers!! Jo el cap de setmana sóc fora però entrenaré. Suprumetu!! Seguim entrenant dimecres.
roser - Lloques, Jo també estic inscrita!!!! Quina bogeria! Podré començar a entrenar a l’abril, dues setmanes abans del gran XOU. Ni que sigui caminant, no em perdo l’espectacle, mmmmmmmmmmmmm!!! Per veure el cos de bombers d’apropet!! Allà anem bombers!!!!Qui més s’anima?? Au vinga, animeu-vos...