Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

10 de febrer de 2010

Les lloques a la mitja de Granollers

Si, si, diumenge feia fred, però ens vam abrigar, i a córrer s'ha dit!!!
Aquí ens teniu a les agosarades, abans de sortir :-)

ps. No vam córrer la mitja, només el quart, però i lo bé que ens ho vam passar..

1 comentari:

Carmen ha dit...

Felicitats lloques corredores.... a veure si a al propera us veiem amb els tops ensenyant el cuerpo danonino que us esteu currant... jo el diumenge al matí vaig també agafar el KH7 però la marató va ser per casa meva ;)