Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

14 d’octubre de 2010

traumes infantils: el pa de motlle

A casa, el pa de motlle havia de ser del Forn Maresme. I punto.

Ni bimbo ni bimba, ni panrico ni panrica, que diria la benvolguda mamadrama. Si vols pa de motlle, del Forn Maresme. Sense més explicacions ni aclariments.

Entenc que el pa fet a qualsevol forneria serà més bo (actualment Can Bastons, forever!!!), però un bimbo sempre et treu d'un apuro i joquesé...
No us podeu imaginar el carinyo amb que agafo un pa Bimbo del super... me'ls miro: amb corteza, sin corteza, amb corteza blanca... valoro les mides: el mitjà, el gran, el familiar... les dates de caducitat... que no se'm caduqui!!! es tot un ritual agafar-ne un i veure si és tou, ensumar-lo... realment estic pallá, perque el pa de motlle de can Bastons es mil vegades més bo i me'l menjo sense tanta parafernàlia...
Resultat: Els meus nens, mengen pa de motlle de totes marques i models. No he tornar a anar a compar al Forn Maresme.