Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

20 d’octubre de 2010

llana i agulles solidàries

Amb les agulles que em va donar l'EvaP i la llana que em va donar la Iolanda, estic fent unes tires de diversos punts combinant dret i revés (jejeje, no sé fer res més, algú m'ensenya a fer trenes i/o calats??)

Les tires, les afegiré i en faré mantetes, of course, ja us ho aniré ensenyant...
gràcies Eva i Iolanda, sàpigueu que estic treballant per als nens del Senegal amb el que vosaltres m'heu donat!!

1 comentari:

Bugaderes39 ha dit...

Va, a veure quan quedem a fer trenes!!!