Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

14 d’octubre de 2010

Aniversari de la reina Lloca


Moltes felicitats ¡!

T’hauria preparat un super Post però m’ha agafat en ple jet lag Miki Mouse ... De totes maneres ja saps que t’estimo mooolt..... i que ets una super mare, super amiga, super ganxetera, super comunicadora, super bloggera, super woman, super porqué yo lo valgo, super futura gospeliana, super tosta rica choco guay, super mega lloca i super casi casi casi 40 i què !!!
L’any vinent preparat!!!!

1 comentari:

sonieta ha dit...

ai ai ai, que encara em fareu plorar entre totes...

moltissimes super gràcies a totes les lloquetes i moltissimes super gràcies a la lloca major per començar aquest blog i deixar-me'l apropiar, per les meves-nostres-vostres neures!!!

G R À C I E S !!!!