Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

15 d’octubre de 2010

anem al teiatru: Ballet

avui 3 lloques sortim.

La Virgi, l'EvaH i jo anem a veure ballet.

Bueeeeno, a veure dansa contemporània... vaaale...

Jo, que he fet gairebé tots els estils (m'ha faltat espanyol, i els moderns d'ara tipu "Fama a bailarrrr!" que podriem parlar largo y tendido sobre el tipus de dansa que és això...) li dic ballet i em quedo tan ample, vale?

Anem a veure Trànsit. No sóc imparcial. Hi tinc un trosset.

Però ens agradarà. Si. Us apunteu a venir? Més info aquí. I aquí un vídeo, per a que aneu fent boca.