Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

5 d’octubre de 2010

ei lloques ja tenim dia de viatge!!

L'enquesta s'ha tancat. Les lloques han votat. Ja tenim dia de viatge!!!!

Apunteu-vos-el a l'agenda i comenceu a dir el què:

26 i 27 març 2011

Madrid, tremola...

que venen les LLOQUESSSSSSSSSS

en funció del pressupost, fins i tot podriem sortir el 25 a la tarda.... vaaaaaaa porfaaaaaaa trobem una ofertaaaaa.....

comissió viatgera: ja esteu buscant un vol o tren baratu (a mi personalment millor tren, perque me'n podré endur el ganxet, jajajajjajaj) i un hotelucho (que sigui net, que la princesa del pèsol -si, jo mateixa- no dorm bé sino)

s'admeten propostes d'on anar i què fer... també anirem a veure museus valen valen?? almenus un.... i la roser proposava anar al congrès que em sembla que els dissabtes fan portes obertes... roser... amplia informació que ho posem a l'ordre d'activitats... que guai!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em sembla fantasssticcccc....
A kina hora marxem????????????

Lloca sandra