Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

12 d’abril de 2010

oh japi dei!!!

Tenim 3 mares lloques que aquest any, a falta de feina, s'havien apuntat a cantar gospel.

Si noies, si, per si no ho sabíeu la Carme (lloca fundadora d'aquest blog), la Virgi i la Marjolein cantaven cada dimarts a grito pelao: glory glory aleluia!!!

Vale, doncs ahir van tenir bolo i les vam anar a veure...

...no tinc paraules. El Monumental en ple cantava i ballava al seu ritme...

Que bé que m'ho vaig passar !!! I la boja de l'EvaP ens va arrastrar a l'escenari (i poc que li va costar...) i ja ens veus allà dalt braços amunt, volta, pica de peus...

Encara tinc subidon, quin director tan cachondo!!!

MOLTES GRÀCIES per la bona estona!!!

només us dic el que em va comentar la meva mare, quan vam sortir: nena, deixa d'anar a correr i apuntat a cantar, que et senta millor...

naraniano naraniano...
a veure si encara us sorprendré...
[*] ja em perdonareu la llicència poètica... sé escriure Happy Day... però lo d'ahir va ser mooolt més :-)